Diensten

Coors Technical Services maakt al ruim 14 jaar producten voor bouw- en industriële projecten. Bij ons kunt u terecht voor zowel unieke, enkelvoudige producten als grote en kleine series. Wat ook de opdracht is, we maken het geheel volgens uw wensen en met een scherp oog voor kwaliteit en kosten. Coors Technical Services: Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid

Wat ons uniek maakt?

Eigen engineering.

Voor het ontwerpen of uitwerken van onze opdrachten maken wij gebruik van het Inventor 3D – Pakket.

Dit biedt de mogelijkheid om onze opdrachtgevers tijdens de ontwerpfase en voor productie een goed beeld te schetsen van het eindproduct.

Eigen werkplaats.

Omdat wij in het bezit zijn van een eigen werkplaats, zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij de doorlooptijd van productie monitoren en gewenste kwaliteit garanderen.

Eigen montage.

Montage van de door ons geleverde producten en/of installaties kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Bijkomende werkzaamheden zoals: Bouwkundige aanpassingen, verticaal en horizontaal transport en overige behoren tot de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u verzorgen?

1

Constructie

Onze afdeling constructie-en staalbouw vervaardigt een grote verscheidenheid aan producten welke voornamelijk hun afzet vinden in de industrie. Ook hier zetten wij de juiste mensen in met de nodige ervaring en vakmanschap. Een staalconstructie zouden wij ter plaatste kunnen installeren als dat uw voorkeur heeft.

Stel uw vraag: info@coorstechnicalservices.nl of bel: 06 – 52 03 52 38

2

Apparaatbouw & Leidingwerken

Wij fabriceren apparaten en installaties met leidingsystemen in roestvaststaal en staal voor vele toepassingen. Dit doen we volgens eigen ontwerp , maar ook aan de hand van door u verstrekte tekeningen of conform uw bestek.

Stel uw vraag: info@coorstechnicalservices.nl of bel: 06 – 52 03 52 38

3

Onderhoud & Montage

Industrieël onderhoud is van groot belang voor de levensduur en beschikbaarheid van uw machinepark. Voorkom onbedoelde stilstand en productiestagnatie door preventief onderhoud. Coors Technical Services levert onderhoudsmonteurs voor industrieël onderhoud. Of u nu kiest voor tijdsduurafhankelijk, gebruiksduurafhankelijk of voor correctief onderhoud, Coors Technical Services staat voor u klaar.

Stel uw vraag: info@coorstechnicalservices.nl of bel: 06 – 52 03 52 38

4

Unieke designstukken

Iedereen vindt het fijn om mooie meubels in huis te hebben. Coors Technical Services maakt verschillende producten die geschikt zijn voor elke ruimte.
Industriële meubels zijn niet meer weg te denken, je ziet ze overal: In de nieuwe hippe bar in de stad, magazines of in de lobby van een hotel.
Het fijne aan industriële meubels is dat ze goed met verschillende stijlen te combineren zijn.
Zo maakt Coors Technical Services verschillende interessante industriële meubels die waarschijnlijk perfect passen in een industriële inrichting.

Stel uw vraag: info@coorstechnicalservices.nl of bel: 06 – 52 03 52 38

Interesse in een samenwerking?

Telefoon.

06 – 52 03 52 38

Adres.

Postadres: Keerenderkerkweg 42, 6171 VL, Stein

Werkplaats: Industrieweg 6, 6163 AH Geleen